Turku Road Show - tuoteuutuuksia ja kuulumisia

Puumerkin Turun toimipisteessä järjestettiin 27.4.  Road Show -päivä asiakkaille. Ovet olivat avoinna asiakkaille ja tavarantoimittajille koko päivän, ja teemana olivat sesongin tuotteet ja uutuudet. Päivän aikana noin 200 vierasta kävi paikalla vaihtamassa kuulumiset ja päivittämässä tuotetietämystään.

20170427_095906_resized
Us Woodin Niko Eiserbeck esittelee ulkoverhoustuotteita.
Road Show -päivässä esillä olivat Stora Enson CLT- ja LVL-tuotteiden tuomat mahdollisuudet rakentamisessa sekä asennusvalmiiden puuosien hyödyt. Lisäksi Stora Enson tuotteista esillä olivat pelletit. Sisustamisen tuotteista kiinnostuneille tarjolla oli tietoa Puumerkin omista Wicco- ja Effex-tuotteista sekä mm. Combiwoodin listoista ja Kärävän saunatuotteista. Us Wood Oy:n valmiiksi pintakäsitellyt Gold Pro- ja palosuojatut Safe -ulkoverhoustuotteet herättivät paljon kiinnostusta.

Muita päivään osallistuneita tavarantoimittajia olivat Knauf Insulation, Muotolevy, UPM, Koskisen Oy, Lännen Painepuu, Prima Timber, Kuhmo Oy, Suomen Tuulileijona, Lunawood, Warkop, HR-Ikkunat Ruhkala, Hunton ja Kingspan.

Kiitos kaikille osallistujille!


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä