Wicco-valmispaneelit:

Uutta pintaa nopeasti ja helposti

Valmiiksi maalatut Wicco-valmispaneelit ovat osa Puumerkin sisustustuotevalikoimaa. Valmispaneeleita käyttämällä uutta kattoa tai seinää syntyy nopeasti ja helposti, ja teollisen pintakäsittelyn ansiosta pinnasta tulee tasalaatuinen.

Wicco_valmisp_jenkkihuopajakkaralla1_nettiValmispaneeleilla on monia etuja. Ne on peittomaalattu tehtaalla kolmelta sivulta vesiohenteisella valkoisella maalilla. Näin käsitellyissä sisustuspaneeleissa ei tule näkyviin häiritsevää pintakäsittelemätöntä raitaa ponttiliitoksessa, vaikka paneeli kutistuisi sisäilman suhteellisen kosteuden alentuessa. Valmispaneelien päätyponttaus taas nopeuttaa ja yksinkertaistaa asennusta, sekä vähentää hukkaa.

Wicco-valmispaneelit soveltuvat myös kosteisiin tiloihin mikäli eivät joudu suoraan vesikontaktiin. Kosteaan tilaan asennettaessa on kuitenkin muistettava käsitellä kappaleiden katkaisupinnat esim. maalilla tai lakalla.

Wicco-valmispaneeleita löytyy suoralla (STS) ja pyöreällä (STP) profiililla sekä STK Helmi -profiililla. Tutustu valikoimaan:

Wicco valmispaneeli helmi STK 15x120
Wicco valmispaneeli STP 15x120
Wicco valmispaneeli STP 15x145
Wicco valmispaneeli STP 15x95
Wicco valmispaneeli STS 15x120
Wicco valmispaneeli STS 15x145
Wicco valmispaneeli STS 15x95Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä