Rakentamisen ratkaisut

Asennusvalmiit puuosatoimitukset

Asennusvalmiiden puuosien käyttäminen paikallaan rakennettaessa varmistaa teollisen laadun ja mittatarkkuuden, joihin voi olla haasteellista päästä työmaaolosuhteissa. PRE-tuotteilla rakentaminen nopeutuu ja puutavarahukkaa ei synny.

PRE-rakentamisen edut ovat sen tehokkuus ja suunnitelmallisuus. Työpanos kohdistuu koko ajan rakentamiseen tavaroiden siirtelyn ja puujätteen siivoamisen sijasta.

Asennusvalmiit puuosatoimitukset ovat osa Rakentamisen ratkaisut - tuote- ja palvelukokonaisuuttamme. Tutustu Rakentamisen ratkaisut -esitteeseen tästä.  • PRE-CUT: Määrämittaan katkotut puu- ja levytuotteet
  • PRE-MAC: Mittaan CNC-työstetyt puu- ja levytuotteet
  • PRE-COAT: Pintakäsitellyt täysvalmiit puu- ja levytuotteet
PRE-CUT - ja PRE-MAC -puu- ja levytuotteet ovat edullinen tapa nopeuttaa rakentamista. Rakentaminen on tehokasta, sillä valmiit puuosat voidaan merkitä etukäteen halutuilla merkeillä ja  jakaa työmaalla esimerkiksi seinä kerrallaan suoraan  eri työpisteille tai kerroksiin.

PRE-CUT -tuotteet ovat määrämittaan katkottuja ja tarvittaessa yksinkertaisesti lovettuja puu- ja levytuotteita.

PRE-MAC -tuotteet tehdään CNC-tekniikalla, joka mahdollistaa vaativammatkin työstöt kuten viisteet, kahden suunnan loveukset, koneistukset ja muut mittatarkkuutta vaativat esiasennustyöstöt. Myös liima- ja kertopuuta voidaan työstää PRE-CUT- ja PRE-MAC-tuotteiksi.

PRE-COAT -puuosat ovat valmiiksi työstettyjä ja pintakäsiteltyjä puutuotteita. PRE-COAT on tehokas tapa rakentaa mm. katos-, väliaita-, räystäs-, yms. ulkorakenteita tai kokonaisia rakennuksia. Rakentaminen ei ole säälle altista, ja kohde voidaan toteuttaa suoraan valmiiksi ilman monia eri työvaiheita.

PRE-rakentaminen soveltuu erityisesti
  • ahtaille tonteille
  • arkkitehtuuriltaan haastaviin kohteisiin
  • kohteisiiin,  joissa työstöjen tekeminen työmaalla on haasteellista, esimerkiksi vesikattotyömaat

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Sami Karttunen
Puurakentamisen järjestelmät

p. 02074 50706
Sähköposti

Sami Karttunen

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä