Suomen Tuulileijona

Suomen Tuulileijona

Suomen Tuulileijona Oy myy ja markkinoi laajaa valikoimaa huokoisia puukuitulevyjä, joiden pääkäyttökohde on rakentaminen. Pûssissa ja Pärnussa sijaitsevien tehtaiden tuotantokapasiteetti on yli 120.000 m³ vuodessa.

Suomen Tuulileijoan Leijona-tuulensuojalevyt valmistetaan puuteollisuudelta jäävästä puhtaasta puupurusta ja -hakkeesta. Levyjen valmistuksessa käytetään pieniä määriä vahaa ja hartsia parantamaan levyjen kosteudenkestävyyttä ja lujuutta. Vähäisten kemikaalimääriensä vuoksi levyjä voi turvallisesti käyttää myös sisätilojen rakentamisessa ja remontoinnissa. Kaikki huokoiset Leijona-puukuitulevyt täyttävät rakennusmateriaalien päästöluokituksen M1 vaatimukset. Huokoisissa levyissä säilyy erityisesti puun hengittävyys - kyky sitoa ja luovuttaa ilmaa ja kosteutta itseensä - mikä auttaa rakentamisessa terveen sisäilman luomisessa.

Leijona-levyt tarjoavat hengittävän, ekologisen ja kestävän vaihtoehdon rakentamiseen ja remontointiin. Huokoiset puukuitulevyt ovat puhtaita, terveydelle turvallisia, niillä on erinomaiset kosteudenkesto- ja lujuusominaisuudet ja rakennusmateriaaleina ne ovat hengittäviä ja lämpöä eristäviä.

^

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä