Wicco Hirsipaneeli Liimattu 26 x 277 STH OM

Massiivinen ja leveä hirsipaneeli on nopea asentaa

Wicco-hirsipaneeli on ajaton ja elävä materiaali, joka sopii niin uudis- kuin korjausrakentamiseenkin. Hirsipaneeleita voidaan käyttää sekä ulkoverhoukseen että sisustuspaneeliksi. Leveät liimatut paneelit valmistetaan laminoimalla yhteen kaksi tai useampi puulamelli. Rakenteensa ansiosta tuotteella on hyvä muoto- ja mittapysyvyys.

Tuotetiedot
Raaka-aine Mänty
Profiili STV tai asiakasprofiili
Mitta 26 x 277, muut mitat tilauksesta (erä min. 300 m² )
Pituus Lankeavia, tilauksesta päätypontattuna
Pintakäsittely Puuvalmis tai vahattu
Menekki Nettomenekki n. 3,8 jm/m²
Paketointi Kutistekalvopakkaus, pakkauksessa 2 kpl
Käyttökohteet Ulko- ja sisäseinien puuverhous
Pintakäsittely
Paneeli on saatavana puuvalmiina tai vahattuna. Vahatut paneelit on käsitelty tehtaalla vesiohenteisella valkovahalla. Tuotteet on vahauksen jälkeen kiillotettu. Valkovahassa on UV-suoja-ainetta, joka säilyttää värisävyn pitempään halutun vaaleana sekä estää kellastumista.
Varastointi
Varastoi paneelit kosteudelta ja auringolta suojatussa paikassa. Avaa paneeliniput vasta asennuksen edetessä.
Asennus
Sisäverhoukseen käytettävien paneeleiden kosteuspitoisuudeksi suositellaan maksimissaan 16 %. Foliopakattujen paneeleiden tulee antaa tasaantua asennustilan olosuhteisiin paketeissaan muutama vuorokausi.

Asenna paneelit välittömästi muovikalvon poistamisen tai pintakäsittelyn jälkeen noudattaen käsittelyaineen valmistajan ohjeita. Suosittelemme pintakäsittelyä ennen asennusta, vähintään ponttien kohdalta. Käytä maksimissaan 600 mm:n koolausväliä.

Hirsipaneelien kiinnitykseen suositellaan naulausta tai ruuvausta. Naulana tulisi olla riittävän vahva kannallinen naula. Naulojen määrään ja kokoon vaikuttavat paneelin leveys ja vahvuus, vähimmäismääräksi suositellaan kuitenkin kolme naulaa kunkin paneelin naulauskohtaan. Naulaus suositellaan tehtäväksi 60 cm:n välein. Lyö paneelit yhteen vasaraa ja lyöntikalikkaa apuna käyttäen. Varmista pontin pohjaanmeno.

Tarkistahan ennen asennusta, että tuote vastaa tilaamaasi laatua. Tuotteissa ilmeneviin virheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asennusta. Puu on luonnontuote, jolloin jokainen paneeli on ainutlaatuinen syy- ja oksarakenteeltaan.
Huolto
Huolloksi suositellaan kevyttä hiontaa ja sen jälkeen käsittelyä vesiohenteisella valkovahalla tai vesiohenteisella sisälakalla.
Hävittäminen
Tuote on ekologinen. Käytetyn paneelin tai hukkapalan voi hävittää polttamalla. Tuotteesta ei vapaudu haitallisia päästöjä sisäilmaan, eikä tuote sisällä myrkkyjä tai haitallisia kemikaaleja. Pakkauksen suojakääreen voi kierrättää.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä