Wicco Piiluhirsipaneeli 21 x 220 x 2660 pp 5-ply

Liimattu piiluhirsipaneeli

Vanhan ajan perinnettä mukaillen koneellisesti työstetty piiluhirsipaneeli valmistetaan huolella valituista raaka-aineista. Paneeli on liimattu viidestä puulamellista ja rakenteensa ansiosta sillä on hyvä muoto- ja mittapysyvyys. Wicco-piiluhirsi on ajaton paneeli, joka kestää niin sisällä kuin ulkona.

Tuotetiedot
Raaka-aine Kuusi
Profiili STH
Mitta 21 x 220
Pituus 2,66 m
Menekki 4,8 jm/m²
Paketointi Foliopaketti, pakkauksessa 4 kpl samaa pituutta
Käyttökohteet Ulko- ja sisäseinien verhous
Pinta Piilukirveen jäljissä lieviä repimiä ja karheutta
Pintakäsittely
Tuote on käsittelemätön. Tuotteen voi halutessaan petsata, valtata, vahata tai maalata haluamaansa sävyyn. Tuotteen voi myös käsitellä rautaoksidilla.
Varastointi
Varastoi paneelit kosteudelta ja auringolta suojatussa paikassa. Avaa paneeliniput vasta asennuksen tai käsittelyn edetessä. Ennen asennusta paneelien olisi hyvä antaa tasaantua omassa suojamuovissaan asennustilassa muutaman vuorokauden.
Asennus
Tarkistathan ennen asennusta, että tuote vastaa tilaamaasi laatua. Tuotteissa ilmeneviin virheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asennusta.

Sisäkäytössä kiinnitykseen suositellaan naulausta. Naulana tulisi olla 1,6 mm:n naula, jonka pituus on 60-65 mm. Ulkokäytössä kiinnitykseen suositellaan ulkovuorinaulainta esim. T-nauloilla tai jotain muuta vastaavaa naulainta. Kaksi naulaa naulataan piiluhirren läpi ja yksi naula pontista eli kolme naulaa kuhunkin naulauskohtaan. Naulaus suositellaan tehtäväksi 60 cm:n välein.
Hävittäminen
Tuote on ekologinen. Käytetyn paneelin tai hukkapalan voi hävittää polttamalla. Tuotteesta ei vapaudu haitallisia päästöjä sisäilmaan, eikä tuote sisällä myrkkyjä tai haitallisia kemikaaleja. Pakkauksen suojakääreen voi kierrättää.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä