Wicco Rustiikkipaneeli, sävy musta

Luonnollisen kaunis ja monikäyttöinen valinta

Wicco-rustiikkipaneeli on luonnollisen kaunis ja monikäyttöinen kuusipaneeli, joka soveltuu kodin kaikkiin sisäpintoihin aina saunaa myöten. Valmis pintakäsittely ja päätyponttaus helpottavat asentamista ja uutta pintaa syntyy nopeasti. Kauniin värisävynsä ansiosta paneeli on helppo yhdistää muihin sisustustuotteisiin ja sen mitoitus mahdollistaa normaalipaksuisen väliseinärakenteen, jolloin ovien listoitus voidaan toteuttaa tavallisilla peitelistoilla. Käyttämällä Wicco-rustiikkipaneelia kosteiden tilojen lisäksi myös muissa sisätiloissa, saadaan kodin pintoihin yhtenäinen ilme.

Tuotetiedot
Raaka-aine Liimattu, terveoksainen kuusi
Profiili STS päätypontattu
Mitta 13 x 212 x 2010 mm, hyötyleveys 200 mm ja hyötypituus 2000 mm.
Väri Musta
Pinta Hiottu, vesiohenteinen puunsuoja (Sherwin-Williams SX1420)
Pakkaus Paketti: 5 kpl / 10 jm / 2,0 m² (peittoneliö)
- Lava: 200 kpl / 400 jm / 80 m² (peittoneliö)
Käyttökohteet Sisätilojen seinät ja katot. Soveltuu myös kosteisiin tiloihin ja saunoihin (suoraa vesikosketusta vältettävä).
EAN 6438116288670
Varastointi
Paneeli on varastoitava kosteudelta ja auringolta suojassa. Paneelit on hyvä tuoda sisätiloihin muutama vuorokausi ennen asennusta. Tekemällä suojamuoveihin viiltoja tuotteet ilmastoituvat paremmin.
Asennus
Tarkistathan ennen asennusta, että tuote vastaa tilaamaasi laatua. Tuotteissa ilmeneviin virheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asennusta.

Wicco-rustiikkipaneeli on asennusta vaille valmis sisustusmateriaali. Paneelit voidaan asentaa suoraan koolaukseen naulaamalla. Suositeltu koolausväli on seinillä k600 ja katossa k400. Asennus tasaiselle ja irtoamattomalle alustalle voidaan tehdä myös liimaamalla.

Rustiikkipaneelin 13 mm:n paksuus mahdollistaa normaalipaksuisen väliseinärakenteen, jolloin ovien listoitus voidaan toteuttaa tavallisilla peitelistoilla
Huolto
Wicco-rustiikkipaneelia voi pyyhkiä nihkeällä liinalla, mielellään lähes kuivalla mikrokuituliinalla. Wicco-rustiikkipaneeleiden puhdistuksessa ei suositella pesuaineiden käyttöä.
Hävittäminen
Tuote on ekologinen. Käytetyn paneelin tai hukkapalan voi hävittää polttamalla. Tuotteesta ei vapaudu haitallisia päästöjä sisäilmaan, eikä tuote sisällä myrkkyjä tai haitallisia kemikaaleja. Pakkauksen suojakääreen voi kierrättää.
Vastaavuusvärit
Tikkurilan Valtti-kuullotteet ja -puuöljyt 5088 Turve

Aineen levitysmäärä vaikuttaa voimakkaasti lopputulokseen eikä käsin tehty pintakäsittely vastaa visuaalisesti teollista pintakäsittelyä. Testaa levitysmäärää pieneen hukkapalaan ja anna värin kuivua. Tuotteen alkuperäinen pintakäsittelyaine on tyypiltään vesiohenteinen puunsuoja.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä