Wicco Saunapaneeli 15 x 95 STP, sävy savusauna, TILAUSTUOTE

Nopeasti ja helposti uusi sävy saunaan

Wicco -saunapaneeli on savusaunan (hiilenharmaa) sävyisellä saunasuojalla käsitelty kuusipaneeli.

Tuotetiedot
Raaka-aine VK-kuusi
Profiili STP
Mitta 15 x 95
Pituus 2400 mm
Menekki 11,8 jm/m²
Paketointi Kutistekalvopakkaus, pakkauksessa 6 kpl
Käyttökohteet Saunat, pesu- ja pukuhuoneet
Pintakäsittely
Tuote on käsitelty saunasuojalla, sävy savusauna. Käsittely antaa suojan likaa ja kosteutta vastaan sekä helpottaa kodin puhtaanapitoa.
Varastointi
Varastoi paneelit kosteudelta ja auringolta suojatussa paikassa. Avaa paneeliniput vasta asennuksen edetessä. Ennen asennusta paneelien olisi hyvä antaa tasaantua omassa suojamuovissaan asennustilassa muutaman vuorokauden.
Asennus
Tarkistathan ennen asennusta, että tuote vastaa tilaamaasi laatua. Tuotteissa ilmeneviin virheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asennusta.

Paneeli soveltuu asennettavaksi esim. lämpö-käsiteltyjen lauteiden kanssa rintarinnan, joko pystyyn, vaakaan tai vaikkapa vinottain. Käsitelty paneeli on heti asennusvalmis.

Asenna paneelit välittömästi muovikalvon poistamisen jälkeen.Käytä maksimissaan 600 mm koolausväliä. Ennen asennusta varmista paneloitavan tilan ristimitta.

Voit kiinnittää paneelit naulaamalla kaksi naulaa (läpinaulaus Dyckert-naulalla) jokaiseen kiinnityskohtaan paneelin päältä tai naulata urospontista.

Asenna paneelit huoneeseen lankeavan päivänvalon suuntaisesti tai urospontti valoa vasten. Lyö paneelit yhteen vasaraa ja lyöntikalikkaa apuna käyttäen. Varmista pontin pohjaanmeno.

Puu on luonnontuote, jolloin jokainen paneeli on ainutlaatuinen syy- ja oksarakenteeltaan. Tuote on lajiteltu RT-kortin RT 21-10626 mukaisesti.
Huolto
Huolloksi suositellaan kevyttä hiontaa ja sen jälkeen käsittelyä valitulla aineella.
Hävittäminen
Tuote on ekologinen. Käytetyn paneelin tai hukkapalan voi hävittää polttamalla. Tuotteesta ei vapaudu haitallisia päästöjä sisäilmaan, eikä tuote sisällä myrkkyjä tai haitallisia kemikaaleja. Pakkauksen suojakääreen voi kierrättää.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä