Wicco Sisäverhouspaneeli 14 x 95 STP TK, valkolakattu

Nopeasti ja helposti uusi pinta seiniin ja kattoihin.

Valmiiksi pintakäsitelty paneeli on heti asennusvalmis. Saat nopeasti kotiisi luonnollisen ja näyttävän seinäpinnan. Tuote on ekologinen eikä siitä vapaudu haitallisia päästöjä sisäilmaan.

Tuotetiedot
Raaka-aine Kuusi
Profiili STP
Mitta 14 x 95 mm
Pituus 3900 mm ja 4800 mm
Menekki 11,36 jm/m²
Paketointi Kutistekalvopakkaus, pakkauksessa 6 kpl
Käyttökohteet Katot ja sisäseinät, myös kosteat tilat (ei suoraa vesikontaktia).
Toimitusyksikkö jm
EAN
3900 mm EAN6438116278541
4800 mm EAN6438116278558
Varastointi
Varastoi paneelit kosteudelta ja auringolta suojatussa paikassa. Avaa paneeliniput vasta asennuksen edetessä. Ennen asennusta paneelien olisi hyvä antaa tasaantua omassa suojamuovissaan asennustilassa muutaman vuorokauden.
Pintakäsittely
Tuote on pintakäsitelty valkopigmentoidulla vesiohenteisella kuultolakalla.

Mikäli tuote asennetaan kosteaan tilaan, kappaleiden katkaisupinnat on käsiteltävä esim. maalilla tai lakalla.
Asennus
Tarkistathan ennen asennusta, että tuote vastaa tilaamaasi laatua. Tuotteissa ilmeneviin virheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asennusta.

Asenna paneelit välittömästi muovikalvon poistamisen jälkeen. Käytä maksimissaan 600 mm koolausväliä. Ennen asennusta varmista paneloitavan tilan ristimitta.

Paneelien asennuksessa on tärkeää saada aloitusrivi ehdottomasti suoraan. Käytä värilankaa tai laseria suoruuden varmistamiseksi. Lähtörivin jälkeen seuraavat paneelirivit aloitetaan aina edellisestä rivistä jääneellä kappaleella.

Voit kiinnittää paneelit naulaamalla kaksi naulaa (läpinaulaus Dyckert-naulalla) jokaiseen kiinnityskohtaan tai naulata urospontin tasopinnan ja pyöristyksen taitteesta.
Naarasponttikiinnitystä ei suositella 120 mm leveälle paneelille.

Asenna paneelit huoneeseen lankeavan päivänvalon suuntaisesti tai urospontti valoa vasten. Lyö paneelit yhteen vasaraa ja lyöntikalikkaa apuna käyttäen. Varmista pontin pohjaan meno.

Mikäli tuote asennetaan kosteaan tilaan, kappaleiden katkaisupinnat on käsiteltävä esim. maalilla tai lakalla.

Puu on luonnontuote, jolloin jokainen paneeli on ainutlaatuinen syy- ja oksarakenteeltaan. Tuote on lajiteltu RT-kortin RT 21-10626 mukaisesti.
Huolto
Huolloksi suositellaan kevyttä hiontaa ja sen jälkeen käsittelyä vesiohenteisella valkolakalla. Tuotteen voi myös maalata.
Hävittäminen
Tuote on ekologinen. Käytetyn paneelin tai hukkapalan voi hävittää polttamalla. Tuotteesta ei vapaudu haitallisia päästöjä sisäilmaan, eikä tuote sisällä myrkkyjä tai haitallisia kemikaaleja. Pakkauksen suojakääreen voi kierrättää.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä