Wicco Sisäverhouspaneeli 15 x 95 STP tai STV VK, käsittelemätön

Pintakäsittelyn vapautta puuvalmiilla paneelilla.

Puuvalmiit paneelit voidaan pintakäsitellä erilaisilla lakoilla, maaleilla, öljyillä tai vahoilla.

Tuotetiedot
Raaka-aine Vähäoksainen kuusi (VK)
Profiili STP tai STV
Mitta 15 x 95 mm
Pituus Laaja pituusvalikoima alkaen 2100 mm
Menekki 11,8 jm/m²
Pakkaus Kutistekalvopakkaus, pakkauksessa 6 kpl
Käyttökohteet Katot ja sisäseinät; saunat, pesu- ja pukuhuoneet
Pintakäsittely
Tuote on käsittelemätön. Puuvalmiit paneelit voidaan pintakäsitellä erilaisilla lakoilla, maaleilla, öljyillä tai vahoilla. Käsittely aineen valmistajan ohjeen mukaisesti.
Varastointi
Varastoi paneelit kosteudelta ja auringolta suojatussa paikassa. Avaa paneeliniput vasta asennuksen edetessä. Ennen asennusta paneelien olisi hyvä antaa tasaantua omassa suojamuovissaan asennustilassa muutaman vuorokauden.
Asennus
Tarkistathan ennen asennusta, että tuote vastaa tilaamaasi laatua. Tuotteissa ilmeneviin virheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asennusta.

Suosittelemme pintakäsittelyä ennen asennusta, vähintään ponttien kohdalta.

Asenna paneelit välittömästi muovikalvon poistamisen tai pintakäsittelyn jälkeen noudattaen käsittelyaineen valmistajan ohjeita. Käytä maksimissaan 600 mm koolausväliä. Ennen asennusta varmista paneloitavan tilan ristimitta.

Paneelien asennuksessa on tärkeää saada aloitusrivi ehdottomasti suoraan. Käytä värilankaa tai laseria suoruuden varmistamiseksi.

Voit kiinnittää paneelit naulaamalla kaksi naulaa (läpinaulaus Dyckert-naulalla) jokaiseen kiinnityskohtaan tai naulata urospontin tasopinnan ja pyöristyksen taitteesta.

Naarasponttikiinnitystä ei suositella 120 mm leveälle paneelille.

Asenna paneelit huoneeseen lankeavan päivänvalon suuntaisesti tai urospontti valoa vasten. Lyö paneelit yhteen vasaraa ja lyöntikalikkaa apuna käyttäen. Varmista pontin pohjaan meno.

Puu on luonnontuote, jolloin jokainen paneeli on ainutlaatuinen syy- ja oksarakenteeltaan. Tuote on lajiteltu RT-kortin RT 21-10626 mukaisesti.
Huolto
Huolloksi suositellaan kevyttä hiontaa ja sen jälkeen käsittelyä valitulla aineella.
Hävittäminen
Tuote on ekologinen. Käytetyn paneelin tai hukkapalan voi hävittää polttamalla. Tuotteesta ei vapaudu haitallisia päästöjä sisäilmaan, eikä tuote sisällä myrkkyjä tai haitallisia kemikaaleja. Pakkauksen suojakääreen voi kierrättää.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä