Wicco Smyygilistat

Erilaisilla listoilla viimeistelet sisustuksesi

Tyylikkyys, viihtyvyys ja kodikkuus tehdään usein pienillä asioilla. Lista on sisäverhouksen viimeistelytuote, jolla voi luoda visuaalisesti mielenkiintoisia yksityiskohtia. Listat eivät vain peitä ja viimeistele saumakohtia, vaan niillä vaikutetaan sisustuksen ilmeeseen.

Smyygilistoilla saadaan siisti asennus, kun ikkunat tai ovet ovat seinäpintaa syvemmällä. Uudiskohteissa seinärakenne vaatii usein smyygilistat vuoraamaan syvennykset. Saneerauskohteissa puolestaan esimerkiksi sisäpuoliset lisäeristykset lisäävät seinän paksuutta.

Tuotetiedot
Raaka-aine Sormijatkettu oksaton mänty
Koko, väri ja pakkaus 15 x 70 x 3600 mm, valkoinen, 3 kpl/pkt
15 x 90 x 3600 mm, valkoinen, 3 kpl/pkt
15 x 95 x 4420 mm, valkoinen, 3 kpl/pkt
15 x 120 x 3600 mm, valkoinen, 3 kpl/pkt
15 x 120 x 4420 mm, valkoinen, 3 kpl/pkt
15 x 140 x 3600 mm, valkoinen, 3 kpl/pkt
Käyttökohteet Ikkunoiden ja ovien syvennyksiin
Asennus
Listoja hankittaessa on hyvä ottaa huomioon asennusvarat. Listat sahataan kulmissa jiiriin ennen asennusta, joten on syytä huomioida sahausvara.

Kiinnitykseen käytetään tavallisesti rihlattua uppokantaista lankanaulaa, joka soveltuu piilonaulaukseen. Listoihin voidaan myös käyttää ruuveja, joissa on kartionmuotoinen uppokanta. Ohuisiin listoihin suositellaan halkeamisen estämiseksi käytettäväksi kannattomia ja ohuita listanauloja. Listat voidaan kiinnittää myös liimaamalla tarkoitukseen soveltuvalla liimalla.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä