Kuusi Mitallistettu HS 18 x 95 Puuvalmis

Ulkoverhouslauta julkisivuverhouksiin

Ulkoverhoustuotteet valmistetaan kotimaisesta huolellisesti lajitellusta kuusen sydäntavarasta, joka on pituuspaketoitua, keinokuivattua (16+/-2%) ja sen laatu on A+B. Ulkoverhouslautojen käyttöpinta on hienosahattu minkä ansiosta maalin tarttuvuus puun pintaan on erinomainen. Käyttöpinta on aina sydänpuuta joka kestää pintapuuta paremmin ympäristön rasituksia.

Tuotetiedot
Raaka-aine Kuusi
Mitta 18 x 95 mm
Profiili MIT/HS
Käyttökohteet Julkisivuverhoukset
Asennus
Mitallistettu ulkoverhouslauta soveltuu pystyverhoukseen. Verhouslautoja työstetään tavanomaisin puun työstöön tarkoitetuin työvälinein. Verhouslaudat kiinnitetään alustaansa tavallisesti kuumasinkityin lankanauloin.Vältä lautojen jatkoksia jos mahdollista. Katso tarkemmat ohjeet liitteestä.
Pintakäsittely
Puuverhous on maalattava mahdollisimman pian asennuksen jälkeen. Puuvalmiit ulkoverhouslaudat on käsiteltävä työmaalla ensin puunsuoja-aineella, jonka jälkeen tuotteet pohjamaalataan kerran ja pintamaalataan kaksi kertaa.
Varastointi
Verhouslaudat suojataan kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi kastumiselta, likaantumiselta, auringon valolta, maakosketukselta, kolhiintumiselta ja naarmuuntumiselta. Laudat varastoidaan lappeellaan suoralle alustalle käyttäen 60 cm:n välein asetettuja aluspuita. Teräsvanteet on poistettava lautanippujen ympäriltä ja niput on peitettävä.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä