Kuusi UTV 21 x 145 ST Pohjamaalattu

Ulkoverhouslauta julkisivuverhouksiin

Ulkoverhoustuotteet valmistetaan kotimaisesta huolellisesti lajitellusta kuusen sydäntavarasta, joka on pituuspaketoitua, keinokuivattua (16+/-2%) ja sen laatu on A+B. Ulkoverhouslautojen käyttöpinta on hienosahattu minkä ansiosta maalin tarttuvuus puun pintaan on erinomainen. Käyttöpinta on aina sydänpuuta, joka kestää pintapuuta paremmin ympäristön rasituksia.

Teollinen pohja- ja pintamaalaus on kustannustehokasta. Se nopeuttaa rakentamista paikan päällä, parantaa maalauksen laatua ja pidentää siten ulkoverhoustuotteiden huoltomaalausväliä sekä auttaa ehkäisemään välivarastointivirheitä.

Tuotetiedot
Raaka-aine Kuusi
Mitta 21 x 145 mm
Profiili UTV
Käyttökohteet Julkisivuverhoukset
Pintakäsittely Pohjamaalaus
Toimitusyksikkö jm
Asennus
UTV-profiili soveltuu sekä pystyyn että vaakaan asennettavaksi. Verhouslautoja työstetään tavanomaisin puun työstöön tarkoitetuin työvälinein. Verhouslaudat kiinnitetään alustaansa tavallisesti kuumasinkityin lankanauloin.Vältä lautojen jatkoksia jos mahdollista. Katso tarkemmat ohjeet liitteestä.
Pintakäsittely
Teollisesti pohjamaalatut laudat vaativat asennuksen jälkeen vielä kaksi pintamaalauskäsittelyä. Ensimmäinen pintamaalauskerta suositellaan tehtäväksi mahdollisimman pian, viimeistään 6 kk:n kuluttua asennuksesta ja toinen käsittelykerta viimeistään 12 kk:n kuluttua.
Varastointi
Verhouslaudat suojataan kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi kastumiselta, likaantumiselta, auringon valolta, maakosketukselta, kolhiintumiselta ja naarmuuntumiselta. Laudat varastoidaan lappeellaan suoralle alustalle käyttäen 60 cm:n välein asetettuja aluspuita. Teräsvanteet on poistettava lautanippujen ympäriltä ja niput on peitettävä.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä