USWOOD GOLD PRO -ulkoverhouslauta

Valmiiksi pintakäsitelty, piilonaulattava ulkoverhouslauta

GOLD PRO -ulkoverhouslauta on hallituissa olosuhteissa teollisesti valmiiksi asti pintakäsitelty  ja piilonaulattavissa oleva ulkoverhouslauta, jolla saa kerralla valmiin ja naulattoman julkisivun. Se on heti asennusvaiheen jälkeen erinomaisessa suojassa auringon uv-säteilyltä ja muilta sään rasituksilta
Piilonaulauksen ja valmiiksi asti tehdyn pintakäsittelyn ansiosta asennuksen jälkeen saavutetaan käyttövalmis ulkoverhous, jolle valmistaja myöntää jopa 20 vuoden kunnossapitovälin.

Teollisesti valmiiksi asti tehty pintakäsittely varmistaa suojaavan maalikalvon syntymisen verhouksen kaikkiin kohtiin ja, koska asennuksen jälkeistä maalausta ei tarvita, GOLD PRO-ulkoverhouslaudat soveltuvat erinomaisesti talvi- ja syksyrakentamiseen.

GOLD PRO -ulkoverhous on tarkoitettu ammattirakentajille ja se soveltuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen.

Ensimmäisenä valmistajana Suomessa Us Wood Oy myöntää pintamaalatuille ulkoverhouslaudoille kymmenen vuoden 10-täystakuun!

Tuotetiedot
Raaka-aine Kuusipuun sydäntavara
Mitta 23 x 120 (hyötyleveys 95)
- 23 x 145 (hyötyleveys 120)
- 28 x 120 (hyötyleveys 95)
- 28 x 145 (hyötyleveys 120)
- 28 x 170, liimattu raaka-aine (hyötyleveys 145)
Profiili Gold Pro UTV, vaaka- ja pystypanelointi
- Gold Pro UTW, vaakapanelointi
- Gold Pro UTK, vaakapanelointi
- Gold Pro UTS, pystypanelointi
Värivaihtoehdot Tuotteet saa tilauksesta pintakäsiteltyinä kaikkiin ulkomaalivärikartan sävyihin
Käyttökohteet Ulkoverhoukset
Toimitusyksikkö jm
Asennus
GOLD PRO -ulkoverhouslauta on päätypontattu ja piilonaulauksen ansiosta julkisivusta tulee naulaton. Ne kiinnitetään kuumasinkityillä profiloiduilla konenauloilla (pituus vähintään kaksi kertaa paneelin paksuus). Käytettävä mieluiten rullanaulainta. Naulan kanta jätetään paneelin pinnan tasoon.

Ulkoverhous naulataan 600 mm:n välein ruodelautoihin
kahdella naulalla naulausuran kohdalta. Naulojen vähimmäisetäisyys paneelin päädystä on vaakaverhouksen jatkoskohdassa 30 mm. Suositeltava naulakoko 23 mm laudalle on 2,1 x 50 mm ja 28 mm laudalle 2,8 x 75 mm.

Ensimmäisen laudan ala-/etureunan kiinnitys
tapahtuu J-kiinnityshelan avulla. Jkiinnityshela kiinnitetään 600 mm välein ruodelautoihin kuumasinkityllä naulalla tai ruuvilla.
Muilta osin noudatetaan ulkoverhouslautojen tavanomaisia asennusohjeita.

GOLD PRO -ulkoverhouslaudat ovat käyttövalmiita ja niitä asennettaessa on vältettävä likaamasta ja kolhimasta tuotetta.

Katso tarkempi asennusohje valmistajan tuotekortista.
Pintakäsittely
GOLD PRO-ulkoverhouslaudat on ensin pohjamaalattu neljältä sivulta 60 tunnin sisällä höyläyksestä ja kuivumisen jälkeen ne on käsitelty pintamaalilla kolmelta sivulta kahteen kertaan. Teollisesti valmiiksi pintakäsitellyillä GOLD PRO -ulkoverhouslaudoilla saa valmiin, kauniin ja tasalaatuisen julkisivun kerralla.
Varastointi
Verhouslaudat suojataan kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi kastumiselta, likaantumiselta, auringon valolta, maakosketukselta, kolhiintumiselta ja naarmuuntumiselta. Laudat varastoidaan lappeellaan suoralle alustalle käyttäen 60 cm:n välein asetettuja aluspuita. Tuuletuksen tulee olla riittävän hyvin järjestetty. Teräsvanteet on poistettava lautanippujen ympäriltä ja niput on peitettävä. Ulkoverhouslautoja saa varastoida enimmillään neljä pakettia päällekkäin.
Takuu
Us Wood Oy myöntää pintamaalatuille ulkoverhouslaudoille kymmenen vuoden 10-TÄYSTAKUUN.
Takuu kattaa sekä puumateriaalin että pintakäsittelyn. Maalauksen osalta tuotteella on jopa 10-20 vuoden kunnossapitoväli.
Ympäristö ja hävittäminen
Tuote on valmistetty sataprosenttisesti kotimaisesta raaka-aineesta ja maalattu vesiohenteisilla maaleilla. Raaka-aine on hankittu PEFC -serti-fioiduista metsistä.

Hukkapalat voi hävittää polttamalla tai kuljettaa kaatopaikalle talousjätteen seassa.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä