USWOOD SILVER -ulkoverhouslauta

Pohja- ja pintamaalattu ulkoverhouslauta

SILVER on kahdesti maalilla käsitelty laadukas ulkoverhouslauta. Asentaminen tapahtuu pintanaulauksena ja sen jälkeen lauta tulee maalata vielä kertaalleen seinällä. Erinomaiset raaka-aineet, korkealuokkainen työstöjälki ja hallituissa olosuhteissa suoritettu pintakäsittely takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Teollinen pohja- ja pintamaalaus on kustannustehokasta. Se nopeuttaa rakentamista paikan päällä, parantaa maalauksen laatua ja pidentää siten ulkoverhoustuotteiden huoltomaalausväliä sekä auttaa ehkäisemään välivarastointivirheitä.


Tuotetiedot
Raaka-aine Kuusipuun sydäntavara
Mitta 23/28 x 95/120/145/170/195
Profiili UTV, UTW, UTS, UTK, UYL, UYW, UYS, UYK, MIT
Värivaihtoehdot Tuotteet saa tilauksesta pintakäsiteltyinä kaikkiin ulkomaalivärikartan sävyihin
Käyttökohteet Ulkoverhoukset
Toimitusyksikkö jm
Asennus
UTV-profiili soveltuu sekä pystyyn, että vaakaan asennettavaksi. Pystyverhoukseen suositellaan lisäksi UTS-, MIT- ja UYS-profiileja. Kaikki muut profiilit soveltuvat ainoastaan vaakaverhoukseen.

Tarkemmat asennus- ja naulausohjeet sekä mallit profiilivaihtoehdoista löytyvät liitteistä.
Pintakäsittely
Us Woodin SILVER-pintamaalatut ulkoverhoustuotteet on ensin pohjamaalattu 60 tunnin sisällä höyläyksestä ja kuivumisen jälkeen ne on käsitelty pintamaalilla kertaalleen.

Teollisesti pintamaalatuilla ulkoverhouslaudoilla saat lähes valmiin, kauniin ja tasalaatuisen julkisivun kerralla. Talon julkisivu on jo heti asennusvaiheessa erinomaisessa suojassa auringon uv-säteilyltä ja muilta sään rasituksilta.

Pintamaalattu julkisivu tulee vielä pintamaalata kertaalleen. Tämä ns. viimeistelymaalaus on kuitenkin nopeaa ja kuluttaa vähemmän maalia
jo tehdyn pintamaalauksen ansiosta. Viimeistelymaalauksen voi myös jättää myöhemmäksi, sillä teollinen pintamaalaus varmistaa suojaavan
maalikalvon syntymisen verhouksen kaikkiin kohtiin ja soveltuu siten erinomaisesti talvi- ja syksyrakentamiseen.
Varastointi
Verhouslaudat suojataan kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi kastumiselta, likaantumiselta, auringon valolta, maakosketukselta, kolhiintumiselta ja naarmuuntumiselta. Laudat varastoidaan lappeellaan suoralle alustalle käyttäen 60 cm:n välein asetettuja aluspuita. Tuuletuksen tulee olla riittävän hyvin järjestetty. Teräsvanteet on poistettava lautanippujen ympäriltä ja niput on peitettävä. Ulkoverhouslautoja saa varastoida enimmillään neljä pakettia päällekkäin.
Ympäristö ja hävittäminen
Tuote on valmistetty sataprosenttisesti kotimaisesta raaka-aineesta ja maalattu vesiohenteisilla maaleilla. Raaka-aine on hankittu PEFC-sertifioiduista metsistä.

Hukkapalat voi hävittää polttamalla tai kuljettaa kaatopaikalle talousjätteen seassa.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä